In 5 stappen een werkster

Als u ook gebruik wilt maken van de ervaren en betrouwbare werkster van Mijn Werkster, dan kunt u heel simpel uw aanvraag indienen.

 

  1. Stap 1: U vult het aanvraag formulier in. Het is van belang dat u het formulier zo volledig mogelijk invult, zodat wij een zo goed mogelijke match kunnen vinden.
  2. Stap 2: Als u de aanvraag heeft ingediend, ontvangt u een bevestigingsmail op het door u opgegeven email adres.
  3. Stap 3: Aan de hand van het aanvraag formulier selecteren wij een geschikte werkster bij u in de buurt. In sommige regio’s moet u rekening houden met een doorlooptijd van ongeveer 4  
    weken.
  4. Stap 4: Als we de juiste werkster geselecteerd hebben, dan wordt er telefonisch contact opgenomen voor een ‘klikgesprek’. Dit is een gesprek met u en de werkster om te kijken of u een prettig gevoel heeft bij de werkster. Bovendien kunt u uitvoerig uw wensen bespreken en kan de werkster een inschatting maken van de benodigde werkuren.
  5. Stap 5: Als u een prettig gevoel heeft bij de werkster, dan wordt er een contract opgemaakt.
    Heeft u geen goed gevoel bij de werkster, dan selecteren wij iemand anders en volgt er een nieuw ‘klikgesprek’.

 

AANVRAGEN

Raad ons aan
Facebook Myspace Twitter

(Advertentie)

Tijd voor een écht schoon huis? Kies Schoonmaakwoede

 

Referenties

'Mijn Werkster is een transparant, professioneel en service gericht netwerk dat aandachtig luistert naar haar klanten. Mede door een inzet van 100% resulteert het in tevreden klanten waaronder ikzelf. Voor mij alleen nog maar Mijn Werkster !’
Dhr. Y. Reintjens, tevreden sinds 2006
klik hier voor meer referenties

 

Aanvragen