Referenties

De werksters uit ons netwerk werken bij meer dan 1000 gezinnen naar volle tevredenheid. Hieronder vindt u enkele referenties van klanten;


"Ik ben erg tevreden met de schoonmaakster die jullie voor ons geregeld hebben. Ze toont initiatief en een grote inzet."

Mevr. A. Jansen te Amsterdam

 

"We zijn zeer gesteld op onze werkster! Voor ons is het belangrijk dat ze een pensioen opbouwt en doorbetaald krijgt als ze een keer ziek is. Dat geeft gewoon een goed gevoel"

Dhr. P. Olaf te Den Haag

 

"Mijn Werkster heeft in korte tijd een goede match gemaakt, hierdoor hebben sinds lange tijd een hulp die zelfstandig werkt en goede kwaliteit levert. Onze dank hiervoor!"

Dhr. K. Pietersen te Rotterdam

 

"Onze werkster is altijd op tijd en daarnaast is het heerlijk dat als ze weg gaat alles weer netjes gestreken is. Ik zou niet meer weten wat ik zonder haar zou moeten."

Mevr. R. Leenen te Utrecht

 

"Ondanks dat het wat langer duurde voor dat we een geschikte hulp hadden, zijn we nu al ruim 1,5 jaar naar tevredenheid klant bij een werkster van Mijn Werkster. Onze werkster is zeer vriendelijk en levert uitstekend werk" 

Mevr. M. Maarsjes te Utrecht

 

‘Mijn Werkster is een transparant, professioneel en service gericht netwerk dat aandachtig luistert naar haar klanten. Mede door een inzet van 100% resulteert het in tevreden klanten waaronder ikzelf. Voor mij alleen nog maar een hulp via mijn Werkster !’ 

Dhr. Y. Reintjens te Amsterdam

Raad ons aan
Facebook Myspace Twitter

(Advertentie)

Tijd voor een écht schoon huis? Kies Schoonmaakwoede

 

Referenties

'Mijn Werkster is een transparant, professioneel en service gericht netwerk dat aandachtig luistert naar haar klanten. Mede door een inzet van 100% resulteert het in tevreden klanten waaronder ikzelf. Voor mij alleen nog maar Mijn Werkster !’
Dhr. Y. Reintjens, tevreden sinds 2006
klik hier voor meer referenties

 

Aanvragen