Den Haag

 

Huishoudelijke hulp in Den Haag?

Een goede huishoudelijke hulp in Den Haag ligt niet voor het oprapen. Mijn Werkster Den Haag begrijpt dat en is sinds 2006 in Den Haag bezig haar netwerk voor huishoudelijke hulpen dagelijks uit te breiden.

Mijn Werkster Den Haag is een netwerk bestaande uit verantwoordelijke en deskundige huishoudelijke hulpen. Ze helpen u met het hele huishouden: niet alleen met het lappen van de ramen, stofzuigen en dweilen maar ook bijvoorbeeld met het strijken of bedden verschonen.

Een huishoudelijke hulp via Mijn Werkster kost u EUR 25,00 per uur, inclusief reserveringen voor alle verplichtingen die voortvloeien uit de regeling dienstverlening aan huis.

 

Professionele huishoudelijke hulpen
De huishoudelijke hulpen van Mijn Werkster Den Haag zijn professionals. Voordat een huishoudelijke hulp tot het netwerk mag toetreden, wordt de huishoudelijke hulp eerst gescreend op motivatie, zelfstandigheid en natuurlijk schoonmaken.

Als gevolg hiervan bevinden zich binnen het netwerk enkel huishoudelijke hulpen uit uw buurt, die het vak verstaan, een uitstekende kwaliteit leveren en die uw wensen centraal stellen.

 


Filter op titel 

Toon # 
# Artikeltitel
1 Mijn Werkster Den Haag
2 Huishoudelijke hulp via "Mijn Werkster" in Den Haag Centrum
3 Huishoudelijke hulp via "Mijn Werkster" in Den Haag Houtwijk
4 Huishoudelijke hulp via "Mijn Werkster" in Den Haag Zeeheldenkwartier
5 Huishoudelijke hulp via "Mijn Werkster" in Den Haag de vruchten- en bomenbuurt
6 Huishoudelijke hulp via "Mijn Werkster" in Den Haag Ypenburg
7 Huishoudelijke hulp via "Mijn Werkster" in Den Haag Statenkwartier
8 Huishoudelijke hulp via "Mijn Werkster" in Den Haag ambassadebuurt

Raad ons aan
Facebook Myspace Twitter

(Advertentie)

Tijd voor een écht schoon huis? Kies Schoonmaakwoede

 

Referenties

'Mijn Werkster is een transparant, professioneel en service gericht netwerk dat aandachtig luistert naar haar klanten. Mede door een inzet van 100% resulteert het in tevreden klanten waaronder ikzelf. Voor mij alleen nog maar Mijn Werkster !’
Dhr. Y. Reintjens, tevreden sinds 2006
klik hier voor meer referenties

 

Aanvragen